• 050-5627422
  • myynti@primaremontit.fi

Keittiöremontti

Keittiöremontti

Onko suunnitelmissasi tilata keittiöremontillesi tekijä?

Hienoa, kun päädyit sivuilleni.

Keittiöremontti jos jokin vaatii kykyä tehdä millintarkkaa työtä. Lopputulokseen vaikuttaa monikin asia, joten riittävät suunnitelmat  onkin kaiken a ja o. Alkukartoituksessa voimme yhdessä miettiä muutamia asioita, kuten aikataulutus, toteutustapa, kustannusarvio ja tarvittavat selvitykset. Tämän lisäksi keittiöremontissa erityisesti korostuu asiantuntevan keittiösuunnittelijan kanssa vietetyt hetket, jotta varmistutaan, että saat unelmiesi keittiön toiveesi huomioiden.

Keittiövalmistaja toimittaa kuorman sovittuna ajankohtana, joten tarkasti ajoitettu projekti ja aikataulussa pysyminen on hyvin tärkeää projektin onnistumisen kannalta. Keittiöremonteissa esiin tulee monesti pieniä hankaluuksia, jotka alan ammattilaiselle ovat hyvin ratkaistavissa. Lvis-muutostyöt ovat yleisiä ja nämäkin projektit läpäistään usean alan ammattilaisen voimin. Luotettavat kumppanit ja oikeaan aikaan toteutettavat työt ovatkin avainasemassa.

Jos vielä pohdit, että olisinko soveltuva tekemään keittiöremonttisi, niin voit jättää tarjouspyynnön tai soittaa suoraan minulle. Uskon, että pääsemme yhteisymmärrykseen.