• 050-5627422
  • myynti@primaremontit.fi

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti edessä?

Pitkän linjan märkätilojen rakentajana kannan vastuuni jokaisesta kohteestani ja päämääräni on loppuun asti hyvin toteutettu projekti. Laadukkaasti ja kestävästi rakennettu kohde huomioiden rakennusmääräykset ovat tärkeimpiä arvojani ja asiakastyytyväisyys onkin ollut korkeaa.

Kun haluat kylpyhuoneremontillesi tarkkaa työtä tekevän, voit luottaa minuun. Rohkeat materiaalivalinnat ja haasteelliset laatoitukset, kuten erilaiset rakennetut saippuatelinesyvennykset, laatoitetut saippuahyllyt hienoine ulkokulmalistoituksineen, Suuret seinälaatoitukset, mosaiikkilaatoitukset, kuusikulmaiset lattialaatoitukset, Unidrain-kaivojärjestelmät, tiililadonnat, boordilaatoitukset, tehosteseinät, ovat osa erikoisosaamisaluettani.

Viimeaikoina olen myös syventynyt mikrosementtitöihin. Mikrosementoinnilla saadan erittäin elävää, sileää ja lujaa pintaa. Pinnoista tulee hyvin likaa hylkivä ja siivouskin helpottuu. Käytän ainoastaan Sbl:n (Suomen betonileimasin)  maahantuomia Pavicem-tuotteita ja he ovatkin edelläkävijöitä mikrosementtituotteissa. Asiakkaat ovat tykästyneet Sbl:n Pavicem-tuotteisiin yksin niiden valinnanvaran vuoksi, sillä sävymaailma on laaja. Tuotteet ovat myös ammattilaisten mieleen työstettävyyden ansiosta. Mikrosementointia on mahdollista tehdä jopa vanhojen laatoituksien päälle. Myöskään ei ole harvinaista tehdän mikrosementointia täysin saneerattavassa kylpyhuoneessa. Jokaista kohdetta ei luonnollisesti ole mahdollista toteuttaa kyseisellä menetelmällä, ja tarjouskäynnilläni pystymme arvioimaan tarkemmin mahdolliset toteutustavat.

Jos mielenkiintosi heräsi, kerron mielelläni lisää. Asiakaskäynnilläni pystyn kartoittamaan kunnolla remontin kokonaiskuvaa, kuten aikataulutus, toteutustapa, kustannusarvio ja tarvittavat selvitykset.