• 050-5627422
  • myynti@primaremontit.fi

Pintaremontti

Pintaremontti

Kaipaako kotisi ehostusta? Ehkäpä haluaisit asunnostasi valoisamman tai laittaa sen vuokralle?

Ehkäpä näit sisustuslehdessä jotain hienoa, mikä säväytti ja näytti omalta. Minkälaiseen ratkaisuun päädytkin, niin voimme myös yhdessä miettiä ratkaisuja. Yli Kymmenenvuoden sisärakennustöiden ammattilaisena minulla on paljon näkemyksiä, joita toki mielelläni tuon sinunkin tietoosi projektissa. Alkukartoituksessa voimme yhdessä miettiä muutamia asioita, kuten aikataulutus, kustannusarvio, toteutustapa ja tarvittavat selvitykset.

Monesti asunnossa eläminen on kuluttanut pintoja, joten on hyvin yleistä, että kohteessa tehdään laajoja maalaustöitä, sisältäen kattojen pintakäsittelyt. Maalia roiskuu ja rakennuspölyä kertyy, joten hallittu remontti sisältääkin riittävät suojaukset huomioiden lattiamateriaalien ja kiintokalusteiden kestävyys. Myöskin rappukäytävän pölynhallinta on avainasemassa, jotta saadaan muut taloyhtiön asukkaat pidettyä tyytyväisinä. Vastaan tulee myös kohteita, joissa kaivataan lisää avarampaa tilaa, joten hyvillä suunnitelmilla seinien purkutyötkin ovat mahdollisia. Minulla on kokemusta jopa 140 m2:n asuntojen täysremonteista, joissa tehtiin laajoja korjauksia liittyen lattiarakenteisiin. Hankalatkin korjaukset on mahdollista toteuttaa, kun ne suunnitellaan hyvin.

Korkea asiakastyytyväisyys on minulle suuri arvo. Vastuullisena rakentajana noudatan rakennustöiden yleisiä laatuvaatimuksia ja pyrinkin tekemään vielä paremmin. Laajemmissa projekteissa luotan yhteistyökumppaneihini, joille on myös tärkeinä arvoina korkea asiakastyytyväisyys. Priima työnjälki on se joka kulkee mukanamme.